Bryllup

Vi skaber stemning med blomster til dit bryllup

Vi skaber den røde tråd

Lille Frøken Flora tilbyder komplette og individuelle løsninger til jeres bryllup, hvad end det er et slotsbryllup, havebryllup, bryllup i et selskabslokale eller noget helt fjerde, så står vi for alt fra brudebuketten til blomster til borddækningen. Vores nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder desuden installation af blomsterkunst, borddækning og andet pynt. Derudover er det muligt at leje både vaser og lysestager af os.

Vi har stået bag mange forskellige bryllupper i alle størrelsesordner og temaer. Vi lægger vægt på at skabe den røde tråd, og vi står for udsmykning af hele bryllupsfesten med både blomster, lys og diverse stemningsgivende elementer, som kan lejes af os. Vi er landsdækkende, og vi kommer gerne ud og rådgiver ift. dekorationsmuligheder på locations.

Få din drømmebuket

En brudebuket fra Lille Frøken Flora er ikke en hvilken som helst brudebuket. Den er designet til bruden efter hendes ønsker og brylluppets stil.

Traditionen siger, at gommen bestiller brudebuketten. Men vi ønsker at bryde denne tradition og tale med bruden selv – det er hendes livs vigtigste buket, og derfor skal hendes drømme naturligvis opfyldes.

Din helt egen stil

Hos Lille Frøken Flora inddrages du i hele designprocessen, så din brudebuket og jeres bryllupsblomster bliver lige nøjagtig, som I ønsker. Du får selvfølgelig også rådgivning og inspiration løbende af vores dygtige personale, som er eksperter i den nyeste mode og trends indenfor blomster. Vi sørger for at din brudebuket bliver både personlig, unik og lige som du drømmer om.

Få et tilbud