SKAL I GIFTES?

Bryllupsdagen bliver en af de vigtigste dage i jeres liv sammen. Minderne vil være naglet fast i jeres hukommelser, og af og til vil I kigge på billeder fra dagen og glæde jer over de mange detaljer, som fuldendte jeres dag. Blomsterne er en sådan detalje.

Brudebuketten – Denne buket bliver den vigtigste buket i livet for bruden. Derfor er det SÅ vigtigt, at buketten er designet lige netop til hende. Hvilken stil passer til bruden? Og hvordan ser brudekjolen ud til? Hvor stor skal buketten være? Og skal den være rund, i niveauer, asymmetrisk eller med fald? Skal der være massere af farver? Eller skal den være rolig og afdæmpet? Mange spørgsmål og mange deltaljer skal der tages stilling til – Her kommer Lille Frøken Flora ind i billedet. Vi laver brudebuketter i mange forskellige stilarter, både friske og tørrede – og vi er helt på forkant med de trends og tendenser, som rører sig. Kom ind og få en snak, så vi kan få designet den helt perfekte buket til jeres bryllup.

Bordpynten – Under hele middagen vil jeres gæster sidde og nyde synet af de smukke blomster, som I har valgt til jeres fest. Billederne efterfølgende vil se smukke ud, fordi et gennemgående tema, er med til at danne rammerne om jeres fest. Der findes så utrolig mange muligheder, når det kommer til bordpynt. Til langborde kan en lang ranke af eukalyptus eller blomster være en smuk mulighed, eller grupper af små vaser med søde blomster i forskellige højder, hvis man ønsker et low key udtryk. Til runde borde er bla. runde buketter, små vaser eller høje dekorationer en flot løsning. Mulighederne er uendelige. Fortæl os med billeder om jeres ønskebryllup, og hvor det skal holdes – så har vi ideerne og løsningerne.

Udlejning til rumudsmykning – Store gulvdekorationer, svævende blomsterskyer, eller blomsterport til vielsen på stranden? Vores store dekorationer er skabt af tørrede blomster, og kan derfor udlejes. Det er muligt for en merpris, at få tilsat friske blomster, for at skabe en sammenhæng til brylluppets tema. Dekorationerne bliver leveret, monteret og fjernet igen efter festen – alt i skal gøre er, at kontakte os for et uforpligtende tilbud.