Bryllup

Vi skaber stemning med blomster til dit bryllup

Vi skaber den røde tråd

Lille Frøken Flora tilbyder komplette og individuelle blomster løsninger til jeres bryllup. Hvad end det er et slotsbryllup, havebryllup, bryllup i et selskabslokale eller noget helt fjerde, så står vi gerne for de smukkeste blomster til lejligheden, og bidrager gerne til at peppe jeres lokation op. Vi har stået bag mange forskellige bryllupper i alle størrelsesordner og temaer. Vores team er sammensat af de dygtigste designere og blomsterdekoratører, som er mestre i, at vejlede og udføre drømmebryllupper. 

Vores stil er moderne, og vi mestrer alt fra grøftekantsstilen, til den helt minimalistiske, den romantiske og den naturlige botaniske stil – med andre ord, kan i med vores kyndige hænder trygt overlade blomsterne til os. 

Vi lægger vægt på, at skabe den røde tråd, og kan tilbyde alt fra brudebuketten til borddekorationer, blomsterskyer, vielsesporte, blomster til kirken, rosenblade til at kaste på brudeparret, hårkranse, blomstersmykker og meget meget mere – kun jeres fantasi sætter grænsen. Kontakt os endelig, så vi sammen kan skabe den bryllupsfest, som I går og drømmer om.

Vi tilbyder blomster af højeste kvalitet efter sæsonen, og det er muligt at leje smukke lysestager og vaser af os. I samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, kan vi desuden stå for installation af ballonkunst, bordopdækning med service, back drops og andet pynt, som er med til at skabe den helt rette stemning og røde tråd i temaet. Vi vil gerne være med til at gøre jeres dag helt uforglemmelig og eventyrlig for både jer selv og jeres gæster.

Vi er landsdækkende med pick up point i Middelfart, og vi kommer gerne ud og rådgiver ift. dekorationsmuligheder på locations.

Få din drømmebuket

En brudebuket fra Lille Frøken Flora er ikke en hvilken som helst brudebuket. Den er designet til bruden efter hendes ønsker og brylluppets stil.

Traditionen siger, at gommen bestiller brudebuketten, men vi ønsker at bryde denne tradition og tale med bruden selv. Det er hendes livs vigtigste buket, og derfor skal hendes drømme naturligvis opfyldes.

Din helt egen stil

Hos Lille Frøken Flora inddrages du i hele designprocessen, så din brudebuket og jeres bryllupsblomster bliver lige nøjagtig, som I ønsker. Du får selvfølgelig også rådgivning og inspiration løbende af vores dygtige personale, som er eksperter i den nyeste mode og trends indenfor blomster. Vi sørger for at din brudebuket bliver både personlig, unik og lige som du drømmer om.

Få et tilbud