Bryllup

Vi skaber stemning med blomster til dit bryllup

Få din drømmebuket

En brudebuket fra Lille Frøken Flora er ikke en hvilken som helst brudebuket. Den bliver designet til bruden efter hendes ønsker og brylluppets stil.

Traditionen siger, at manden bestiller brudebuketten. Men vi vil gerne bryde traditionen og tale med bruden selv – det er hendes livs vigtigste buket, og derfor skal hendes drømme opfyldes.

Vi skaber den røde tråd

Lille Frøken Flora skaber stemning med blomster til dit bryllup.

Vi har stået bag mange forskellige bryllupper, i alle størrelsesordner og temaer. Vi lægger vægt på, at skabe den røde tråd, og står gerne for udsmykning af hele festen med både blomster, lys og diverse udlejnings genstande som vi ligger inde med (f.eks. krystal lysestager og krystalvaser).

Vi er landsdækkende på store dekorationsopgaver og alt kan lade sig gøre – vi kan se muligheder i både stort og småt. Vi kommer også gerne ud og rådgiver med dekorationsmuligheder på locations.

Din helt egen stil

Hos Lille Frøken Flora inddrages du i hele designprocessen, så din brudebuket bliver lige nøjagtig, som du ønsker. Du får selvfølgelig også rådgivning og inspiration af vores dygtige personale løbende, som er eksperter i den nyeste mode og trends indenfor blomster. Vi sørger for at din brudebuket bliver både personlig og unik.

Kontakt os

Bliv kontaktet for at booke et uforpligtende møde eller få et uforpligtende tilbud