Buketter

Vi designer smukke og unikke buketter efter dine ønsker

Friske buketter

Vores stil er legende, naturlig og farverig. Vores udvalg er utraditionelt og af højeste kvalitet, hvor vi selv deltager i internationale auktioner, for at sikre os et helt unikt sortiment.

En buket fra Lille Frøken Flora er ikke som enhver anden buket – Enhver blomst og hvert et blad er sammensat i buketten for at klæde hinanden. Vi har fokus på, at fremhæve hver enkelt blomst i buketten uden brug af unødvendigt grønt fyld. I stedet binder vi blomster med blomster. Vi binder i forskellige niveauer, størrelser og nuancer. På den måde skabes dynamik, spænding og smukke kreationer. Nogle kalder det kunstværker, og vi kunne ikke være mere enige. Vi har sammensat nogle fine buketter i vores webshop, hvor du hurtigt kan bestille til både afhentning og levering.

Vi leverer både til private og erhverv.

Levering i Odense C og M fra 40 kr. kan bestilles via webshop. Levering udenfor Odense centrum skal bestilles på tlf. 28591938

Evighedsbuketter

En evighedsbuket er en sammensætning af tørrede blomster, som enten er naturligt tørrede, præserverede, lakerede eller indfarvede. Vi benytter os primært af danske leverandører, som har bæredygtighed og kvalitet for øje. Indfarvningen af vores evighedsblomster sker i Italien, hvor arbejdsforholdene er i orden, og hvor der benyttes naturfarve, for ikke at belaste miljøet.

Vi tørrer selv en del af vores naturlige sortiment – på den måde minimerer vi blomsterspild. Det synes vi giver rigtig god mening.

Vores evighedsbuketter kan bindes på bestilling efter dine ønsker. De kan afhentes i butikken eller sendes til hele DK. Vi har sammensat nogle fine buketter i vores webshop, hvor du hurtigt kan bestille til både afhentning og levering.

Få et tilbud