Erhverv

Vi tilbyder unikke udsmykningsløsninger til din virksomhed

Skræddersyede udsmykningsløsninger

Vi tilbyder skræddersyede og komplette udsmykningsløsninger til alle typer erhverv i hele landet. Vi har erfaring med alt fra blomstervægge, abstrakte kunstinstallationer, svævende blomsterinstallationer, planter, vaser med blomster i hundredvis og meget mere. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi kan bidrage til at løfte din virksomheds image.

Vi har stor erfaring med blomsterstyling af hoteller, restauranter, butikker, gallerier m.fl. Vi tilbyder både løsninger med friske blomster, tørrede blomster, kunstige blomster og planter. Vi vil gerne være med til at sætte stemningen i jeres butik, kontor, hotel eller til jeres arrangement. Vi rådgiver jer, så vi sammen kan finde den blomsterløsning, som passer bedst til netop jer. Vi leverer bl.a. friske buketter til fx hotelværelser, receptioner og butikker, hvor vi tilbyder fast udskiftning hver uge eller måned, alt efter hvilke behov I har.

Vi har mange store kunder, som gør brug af vores services fx Comwell Hotels, Vibholm og Aida Raw. Se dem alle her. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en blomsterløsning til din virksomhed eller arrangement.

Få et tilbud