Erhverv

Vi tilbyder unikke udsmykningsløsninger til din virksomhed

Skræddersyede udsmykningsløsninger

Vi er landsdækkende på store dekorationsopgaver og alt kan lade sig gøre. Vi har erfaring med alt fra blomstervægge, abstrakte kunstinstallationer, svævende blomsterinstallationer, vaser med blomster i hundredvis og meget mere – vi kan se muligheder i både stort og småt, og kan bidrage til at løfte din virksomheds image

Vores speciale er udsmykning af hoteller, restauranter, butikker/gallerier samt alt inden for det liberale erhverv. Vi arbejder med langsigtede og langtidsholdbare løsninger, i præserverede blomster, hvor vi garanterer en holdbarhed på minimum 6 måneder.

Vi laver skræddersyede løsninger, og dekorerer on location i mange tilfælde. Mindre bestillinger som buketter til hotelværelser, restaurantborde, diske og skranke kan sendes med fragtmand.

Uforpligtende tilbud

Abonnement på langtidsholdbar buket

Vil I gerne løfte virksomhedens image med smukke buketter, så hotellet, restauranten, butikken eller salonen altid står skarpt?

Vi tilbyder et abonnement på evighedsbuketter til hele dk, med udskiftning hver 3 måned i årstidens stil. Vi sender automatisk en ny buket/buketter – alt du skal gøre er, at placere den i vasen ved ankomst. Buketterne skal ikke have vand.

Priser er alle med levering og moms inkluderet. Fakturering sker løbende hver 3. måned.

Stor og fyldig iøjnefaldende buket (f.eks. til reception, skranke eller vindue) 1000 kr.

Mellem og fyldig buket (f.eks. til mindre reception, skranke eller stort bord) 700 kr.

Lille og fyldig buket (f.eks. til bord i mødelokale, mindre skranke, borde i restaurant mm.) 400 kr.

Vi tilbyder også abonnementsløsninger på friske buketter med levering i Odense og omegn. Benyt samme kontaktformular, og skriv friske blomster i kommentarfeltet, samt hvor ofte i ønsker udskiftning.

Uforpligtende tilbud

Vælg størrelse og ønsket antal i formular nedenfor.