Udsmykning af events/showroom/butik mm.

Hånden på hjertet – de store opgaver, er den største passion, og det er især her, at vi udmærker os. Vi er drevet af unikke løsninger med blomster, og ingen opgave er for stor. Vores kyndige hænder, har stor erfaring, med både dekorering ”on location” og udførelse af opgaver ”in house”, som bringes ud til vores kunder i hele landet (og udlandet) Vi arbejder med både friske blomster, tørrede blomster og planter. Vaser kan desuden lejes.

Kontakt mail@lillefroekenflora.dk / 28591938 for en snak om dine/jeres ønsker.

Tilbud til virksomheder

  • Abonnement på evighedsbuketter Vil i gerne løfte jeres virksomheds image med smukke evighedsbuketter i årstidens stil? Så bestil et abonnement på evighedsbuketter, og bliv sikret et frisk pust til mødelokalet, receptionen, disken osv. Buketterne sendes med GLS 1 gang i måneden til hele dk, og faktureres efter hver levering – Det er derfor muligt at pause/opsige abonnement løbende uden binding.
  • 1 Buket med levering fra 469 inkl. moms
  • 2 Buketter med levering fra 869 inkl moms
  • 3 Buketter med levering fra 1269 inkl moms

Kontakt mail@lillefroekenflora.dk / 28591938 for en snak om dine/jeres ønsker.

  • Workshops er en oplagt mulighed for at få ny inspiration, En workshop er en god mulighed for teambuilding. Kreative fælles aktiviteter styrker sammenhold og giver et fælles samtaleemne.  Der er både mulighed for et binderi, kranse – og dekorationskursus. Vi rykker ud på landsplan inkl. vores spændende materialer.