Buketter som holder ”næsten” for evigt

En evighedsbuket er en sammensætning af blomster med meget lang levetid, og den er derfor på mange måder et bæredygtigt alternativ til den friske buket – som vi selvfølgelig heller ikke helt kan undvære. 

Nogle af evighedsblomsterne er den fynske haves smukkeste sommerblomster. De er dyrket økologisk og tørret på naturlig vis i en stue, syd for Odense. Nu er de klar til, at blive bundet til fuldstændig bæredygtige evighedsbuketter – for at komme hjem til dig, og pryde i dit hjem.

En del er købt friske med henblik på tørring, og de hænger så smukt i loftet i butikken, hvilket skaber en skøn regnbuepalette over hovedet, når man træder indenfor.

Andre er hentet fra Holland, Italien og Afrika, hvor de er indfarvet eller præpareret for at få den farve eller holdbarhed, som en evighedsblomst skal have. De udenlandske evighedsblomster er ofte mere eksotiske end de danske, har mere størrelse, kraftigere farver og kan skabe et ekstravagant udtrykt, hvorfor de er helt uundværlige – hvis du spørger os 🙂

Uanset hvilken type evighedsbuket du ønsker, så vil vi bestræbe os på at binde dig en skønhed, som du kan nyde længe, gemme væk af og til og igen tage frem og nyde på ny. Kom gerne ned i butikken med din yndlingsvase, så du kan få lavet en buket, som passer perfekt dertil.

Evighedsbuketter kan bestilles i webshoppen, via butikken/telefonen eller på Facebook og Instragram. Levering Odense fra 50 kr. Levering i Årslev og Sdr. Nærå koster 25 kr. – kontakt for info.