Om os

Lille Frøken Flora er et farverigt og feminint blomsterunivers med dygtige blomsterdekoratører og designere, grundlagt i 2019.

Vores mission

Vores mission er, at skabe unikke og æstetiske løsninger inden for både friske- og tørrede blomster samt indretning med grønne unika planter.

Vi beskæftiger os med binderier i alle skalaer – Foruden blomster til alle lejligheder, har vi specialiseret os i større dekorationsopgaver til private og erhverv, arrangementer, bryllupper og PR-events. Vi er landsdækkende på større arrangementer, og kommer gerne og indretter hele dit arrangement med blomster og stemningsgivende elementer til at fuldende stemningen.

Lille Frøken Flora har været nomineret til en Best of Odense titel, og har senest vundet en bloggerpris af Luxlife Magazine som ”Most outstanding floral design studio 2021”.

Kvinden bag

Camilla er indehaver og er en prisvindende dekoratør. Hun har vundet Københavnsmesterskaberne i moderne blomsterkunst, og har deltaget i Fynsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne med flotte resultater.

Hun har stor erfaring med udsmykningsopgaver i både ind-og udland, hvor hun bl.a. som europæisk blomsterleverandør for internationale Hotel Suppliers, rejser ud, og udsmykker hoteller i hele Europa med sine blomster.

Hvorfor vælge os?

Faglærte designere og blomsterdekoratører

Vores dygtige personale består af fagfolk inden for både blomster og design. Paletten er bred i forhold til at skabe et smukt visuelt udtryk. Vi kan tænke ud af boksen, og bruge vores hænder, så materialer udnyttes optimalt. 

Alle designs er custom made

Vi skaber løsninger som passer til dig eller din virksomhed, og vi tager dig gerne med i hele designprocessen. 

Hurtig leveringstid

Flere af vores produkter sendes/leveres med få dage fra bestillingstidspunktet. Større installationer og udsmykninger udfører vi on location.