Om os

Vi er et feminint og farverigt blomsterunivers

Vores mission

Lille Frøken Flora startede som et lille blomsterværksted, men voksede sig hurtigt større til en butik i Årslev og derefter en butik i hjertet af Odense. Vi har gennem tiden specialiseret os i store udsmykningsopgaver med blomster, og derfor beskæftiger vi os i dag udelukkende med at lave blomster i særklasse til store arrangementer og virksomheder, så vi kan tilbyde den allerbedste service.

Vores mission er at skabe unikke og æstetiske løsninger indenfor både friske og tørrede blomster. Vi er specialister i store dekorationsopgaver til både private og erhverv herunder bryllupper, hoteller, photoshoots, modeshows og PR-events. Vi er landsdækkende, og vi kommer gerne ud og sætter det hele op på locations. Det er desuden muligt at hente blomster og udlejningsgenstande efter aftale ved vores pick-up points i Odense og Nørre Aaby.

Lille Frøken Flora var nomineret til Best of Odense 2020 og har senest fået LUXlife Magazines bloggerpris ”Most Outstanding Floral Design Studio 2021″.

Kvinden bag

Camilla er en prisvindende blomsterdekoratør og designer. Hun har vundet Københavnsmesterskaberne i moderne blomsterkunst og har desuden deltaget i Fyns- og Danmarksmesterskaberne med flotte resultater.

Hun har stor erfaring med udsmykningsopgaver i både ind-og udland, hvor hun som europæisk blomsterleverandør for internationale Hotel Suppliers bl.a. rejser ud og udsmykker hoteller i hele Europa med sine blomster.