Om os

Vi er et feminint og farverigt blomsterunivers

Vores mission

Vores mission er at skabe unikke og æstetiske løsninger inden for både friske og tørrede blomster samt grønne unika planter.

Vi beskæftiger os med binderier i alle skalaer. Foruden blomster til diverse lejligheder har vi specialiseret os i større dekorationsopgaver til både private og erhverv herunder bryllupper, fotoshoots og PR-events. Vi er landsdækkende på større opgaver, og vi kommer gerne ud og dekorerer dit arrangement med blomster og andre stemningsgivende elementer for at fuldende helhedsindtrykket.

Lille Frøken Flora har været nomineret til Best of Odense 2020 og har senest fået bloggerprisen ”Most Outstanding Floral Design Studio 2021” af LUXlife Magazine.

Kvinden bag

Camilla er en prisvindende blomsterdekoratør og kvinden bag Lille Frøken Flora. Hun har vundet Københavnsmesterskaberne i moderne blomsterkunst og har desuden deltaget i Fyns- og Danmarksmesterskaberne med flotte resultater.

Hun har stor erfaring med udsmykningsopgaver i både ind-og udland, hvor hun som europæisk blomsterleverandør for internationale Hotel Suppliers bl.a. rejser ud og udsmykker hoteller i hele Europa med sine blomster.

Hvorfor vælge os?

Faglærte designere og blomsterdekoratører

Vores dygtige personale består af fagfolk inden for både blomster og design. Paletten er bred i forhold til at skabe et smukt visuelt udtryk. Vi kan tænke ud af boksen, og bruge vores hænder, så materialer udnyttes optimalt. 

Alle designs er custommade

Vi skaber løsninger som passer til dig eller din virksomhed, og vi tager dig gerne med i hele designprocessen. 

Hurtig leveringstid

Flere af vores produkter sendes/leveres med få dage fra bestillingstidspunktet. Større installationer og udsmykninger udfører vi on location.