Hvem er vi?

Det hele startede i 2019 – i et skur i privaten, hvor Camillas barsel, var ved at slutte. En spirende drøm om, at arbejde med blomster på en anderledes og innovativ måde, hvor design og visualisering er i højsædet, voksede.

Camilla har oprindeligt en baggrund indenfor tøjdesign, men kaldet til blomsterne, førte til en elevplads i en eksklusiv blomsterforretning i København. Stoltheden over, at udføre et blomsterhåndværk af høj kvalitet, er taget med videre til Lille Frøken Flora, som nu tæller et fysisk blomsterunivers i hjertet af Odense, på Mageløs 12 og et kombineret showroom/værksted samt butik i Årslev hvor kurser, ideudvikling samt udførelse af store opgaver foregår.

Derudover er vi europæisk blomsterleverandør for internationale Hotel Suppliers, og en del af det kreative team bag firmaet Mots More, som er førende leverandør af tørrede blomster på det skandinaviske marked.

Lille Frøken Flora består af dygtige blomsterdekoratører og – designere. Vi beskæftiger os med binderier i alle skalaer – Men udmærker os især indenfor branding med blomster og større dekorationsopgaver.