Evighedsbuketten Agnes

Fra: 499,00 DKK

En let, høj og fluffy sag med et roligt udtryk. Buketten er håndbundet, og udtrykket kan derfor variere fra gang til gang.

Ryd

Tilkøb et kort? Pris 25,-

  • Fragt i DK fra 39,-
  • Håndlavet i DK
Varenummer (SKU): evighedsbuketten-agnes Kategori:

En håndbundet evighedsbuket i sarte og afdæmpede creme nuancer som passer perfekt ind i en nedtonet og rolig indretning.

En let, høj og fluffy sag med et roligt udtryk.

Buketten er ca 60cm. høj uanset valg af størrelse. Forskellen i størrelser består af mængden af blomster, og buketten vil derfor blive brede jo større buket man vælger.

Vasen er fra Louise Roe og kan tilkøbes under vaser.

Evighedsbuketterne bliver pakket i silkepapir, kraftigt papir, og derefter i papkasser med fyld, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen  – hold så buketten nedad og tvist forsigtigt buketten frem og tilbage for at få formen tilbage på plads igen. I enkelte tilfælde er det nødvendigt at pille blomsterne lidt forsigtigt fra hinanden.

Vi anbefaler, at du ikke binder bukettens bånd op, da bukettens udseende således kan ændres radikalt.

Skulle du mod al forventning modtage en skadet buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelsestidspunktet. Send billeder af emballage, buket og forsendelsesmærkat til mail@lillefroekenflora.dk

Bemærk: Alle evighedsbuketter er håndbundne og unikke. Varevalget og udtrykket i blomsterne kan variere fra gang til gang. Evighedsbuketterne bindes på bestilling og bliver ikke masseproduceret, hvorfor de ikke kan returneres.

Yderligere information

Størrelse N/A
Stor

Høj buket og fyldig evighedsbuket som bla. passer på et bord, vindueskarm eller en reol.
Den store størrelse er ikke meget højere end buketten i mellem størrelse. Til gengæld er den mere bred og fyldig og propfyldt med smukke evighedsblomster.

Mellem

Høj buket og fyldig evighedsbuket som bla. passer på et bord, vindueskarm eller en reol.
Den mellemstore størrelse er ikke meget højere end buketten i den lille størrelse. Til gengæld er den mere bred og fyldig og propfyldt med smukke evighedsblomster.

Lille

Høj buket og fyldig evighedsbuket som bla. passer på et bord, vindueskarm eller en reol.