Evighedsbuketten Amalie

Fra: 499,00 DKK

En buttet og fluffy evighedsbuket af de smukkeste tørrede blomster i rosa nuancer.

Ryd

Tilkøb et kort? Pris 25,-

  • Fragt i DK fra 39,-
  • Håndlavet i DK
Varenummer (SKU): evighedsbuketten-amalie Kategori:

En lav og tæt håndbundet evighedsbuket med masser af ''fluff''.

Buketten er yndefuld i sart rosa, hvide og lilla nuancer.

Vasen er fra Louise Roe, og kan tilkøbes og sendes med. Findes i webshoppen under vaser.Højde 40-45 cm.

Evighedsbuketterne bliver pakket i silkepapir, kraftigt papir, og derefter i papkasser med fyld, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen  – hold så buketten nedad og tvist forsigtigt buketten frem og tilbage for at få formen tilbage på plads igen.

I enkelte tilfælde er det nødvendigt at pille blomsterne lidt forsigtigt fra hinanden. Vi anbefaler, at du ikke binder bukettens bånd op, da bukettens udseende således kan ændres radikalt.

Skulle du mod al forventning modtage en skadet buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelsestidspunktet. Send billeder af emballage, buket og forsendelsesmærkat til mail@lillefroekenflora.dk

Bemærk: Alle evighedsbuketter er håndbundne og unikke. Varevalget og udtrykket i blomsterne kan variere fra gang til gang. Evighedsbuketterne bindes på bestilling og bliver ikke masseproduceret, hvorfor de ikke kan returneres.

Yderligere information

Størrelse N/A
Stor

Lav og tæt buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie. Den store størrelse er bredere og mere fyldig end buketten i mellem størrelse. Men højden forbliver den samme.

Mellem

Lav og tæt buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie. Den mellemstore størrelse er bredere og mere fyldig end den lille buket Men højden forbliver den samme.

Lille

Lav og tæt buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie.