Evighedsbuketten Frida

Fra: 899,00 DKK

En let, luftig og høj håndbundet evighedsbuket med knald på farverne.

 

Ryd

Tilkøb et kort? Pris 25,-

  • Fragt i DK fra 39,-
  • Håndlavet i DK
Varenummer (SKU): evighedsbuketten-frida Kategori:

En multifarvet håndbundet evighedsbuket med knald på. Buketten er luftig og høj.

Udover de tørrede blomster, består buketten også af en enkelt kunstig blomst i genbrugsplast, for at give buketten et frækt spil.

Perfekt til det farverige hjem, en butik, showroom eller frisørsalon, hvor der godt må være lidt ekstra farve.
Højde 85-95 cm.

Vasen er fra Cooee, og kan tilkøbes i webshoppen under kategorien vaser.

Evighedsbuketterne bliver pakket i silkepapir, kraftigt papir, og derefter i papkasser med fyld, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen  – hold så buketten nedad og tvist forsigtigt buketten frem og tilbage for at få formen tilbage på plads igen.

I enkelte tilfælde er det nødvendigt at pille blomsterne lidt forsigtigt fra hinanden. Vi anbefaler, at du ikke binder bukettens bånd op, da bukettens udseende således kan ændres radikalt.

Skulle du mod al forventning modtage en skadet buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelsestidspunktet. Send billeder af emballage, buket og forsendelsesmærkat til mail@lillefroekenflora.dk

Bemærk: Alle evighedsbuketter er håndbundne og unikke. Varevalget og udtrykket i blomsterne kan variere fra gang til gang. Evighedsbuketterne bindes på bestilling og bliver ikke masseproduceret, hvorfor de ikke kan returneres.

Yderligere information

Størrelse N/A
Stor

Stor buket, som passer til en reol, vindueskarm, et podie eller gulvet. Den store størrelse er både bredere end den mellem buket.

Mellem

Stor buket, som passer til en reol, vindueskarm, et podie eller gulvet. Den mellemstore størrelse er højere end den lille buket.

Lille

Stor buket, som passer til en reol, vindueskarm, et podie eller gulvet.