Evighedsbuketten Malou

Fra: 499,00 DKK

En let, luftig og håndbundet evighedsbuket med masser af smukke farver.

Ryd

Tilkøb et kort? Pris 25,-

  • Fragt i DK fra 39,-
  • Håndlavet i DK
Varenummer (SKU): evighedsbuketten-malou Kategori:

En håndbundet evighedsbuket i farverige pink, rosa og gule toner. Passer til en mellemstor vase.
Højde 50-55 cm.

Vasen på billedet er fra Louise Roe, og kan tilkøbes under kategorien vaser i webshoppen.

Evighedsbuketterne bliver pakket i silkepapir, kraftigt papir, og derefter i papkasser med fyld, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen  – hold så buketten nedad og tvist forsigtigt buketten frem og tilbage for at få formen tilbage på plads igen. I enkelte tilfælde er det nødvendigt at pille blomsterne lidt forsigtigt fra hinanden.

Vi anbefaler, at du ikke binder bukettens bånd op, da bukettens udseende således kan ændres radikalt.

Skulle du mod al forventning modtage en skadet buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelsestidspunktet. Send billeder af emballage, buket og forsendelsesmærkat til mail@lillefroekenflora.dk

Bemærk: Alle evighedsbuketter er håndbundne og unikke. Varevalget og udtrykket i blomsterne kan variere fra gang til gang. Evighedsbuketterne bindes på bestilling og bliver ikke masseproduceret, hvorfor de ikke kan returneres.

Yderligere information

Størrelse N/A
Stor

Mellemhøj buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie. Den store størrelse er både bredere og højere end den mellem buket.

Mellem

Mellemhøj buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie. Mellemstørrelsen er både bredere og højere end den lille buket.

Lille

Mellemhøj buket, som passer til et bord, reol, vindueskarm eller et podie.