Vi har håndplukket et udvalg af lækre produkter, primært fra danske og skandinaviske designere og kunsthåndværkere

Louise Roe er en dansk kunstner, som har gjort sig meget bemærket i både ind-og udland indenfor brugskunst. Vi forhandler bl.a. de smukke balloon vaser i forskellige størrelser og farver.

Cooee Design er et svensk interiørbrand, som udmærker sig indenfor keramik. Alle deres produkter er håndlavede, hvorfor to produkter aldrig er helt ens. Vi forhandler deres vaser, som kendetegnes ved deres nordiske design og silkebløde overflade.

Kodanska er en dansk kunstner, som fokus på legen med farver i hendes glaskreationer. Vi forhandler vaser, karafler og longdrink glas i serien Flow.

Birch Nielsen er en dansk keramiker og kunsthåndværker, som er kendt for sine skæve kreationer med mange farver. Vi forhandler hans ananasvaser – og lysestager, papegøje lysestager, ansigts vaser samt hans blomstervaser og svampevaser i keramik.

Broste Cph er et førende dansk interiørbrand, som er kendte for deres fine kvalitet og æstetiske sans i deres nordiske udtryk. Vi forhandler et lækkert udvalg af deres brugskunst og vaser.

House of Sander leverer de smukkeste krystalstager til os. Enkelte af stagerne kan bruges til både fyrfad og stagelys. Virksomheden er dansk og solidt plantet i Jylland.

Deluxe Homeart er et dansk firma, som vi mener laver markedets mest livagtige LED lys. Tag et kig på vores store udvalg.

Kunstindustrien står bag de farverige hånddyppede lys, som er lavet af bionedbrydeligt stearin. Dansk produceret og så bæredygtigt som overhovedet muligt – det kan vi lide.

Ahnelight leverer vores smukke håndlavede stearinlys i flere længder, farver og former samt vores soyalys både med og uden duft. Lysene er lavet i Danmark, og laves efter vores ønsker. De er derfor helt unikke.

Glas blow laver vores smukke mundblæste lysestager i glas samt små fine skåle i fine farver.

Galleri Petz laver smukt og unikt keramik. Alt er håndlavet, hvilket betyder, at ikke to produkter er helt ens. Vi forhandler de fine lysestager samt små matchende skåle til slik, chips mm.

By Room Scandinavian living er et dansk firma med livsstilsprodukter fra genbrugte og bæredygtige materialer. Med fokus på høj kvalitet og autentisk livsstil, de skabe smukt design lavet af genbrugte og naturlige produkter.