BUKETTER SOM HOLDER ”NÆSTEN” FOR EVIGT

SENDES TIL HELE DK FRA 55 KR. FRAGTFRIT VED KØB OVER 1000 KR. 

En evighedsbuket er sammensat af tørrede blomster, med meget lang holdbarhed.  Nogle af blomsterne er tørret på naturlig vis, andre er præparerede, lakerede eller indfarvede.

Uanset hvilken evighedsbuket du ønsker, vil vi bestræbe os på, at binde en skønhed, som enten du eller modtageren, kan nyde længe. Buketten bliver pakket i silkepapir, kraftigt papir, og derefter i papkasser med fyld omkring, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen. I tilfælde af en trykket buket, kan du holde buketten nedad, og forsigtigt twiste buketten frem og tilbage. På den måde bliver blomsterne løsnet forsigtigt fra hinanden. Du kan også forsigt skille blomsterne ad med fingrene. Buketter der drysser, kan godt tåle en smule hårlag – brug en lak som ikke fedter/klistre. 

Skulle du mod al forventning modtage en skadet buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelses tidspunktet. Send billede af emballage buket og forsendelses mærkat til mail@lillefroekenflora.dk