Buketter som holder ”næsten” for evigt – Sendes til hele DK (og udland)

En evighedsbuket er en sammensætning af blomster med meget lang levetid, og den er derfor på mange måder et bæredygtigt alternativ til den friske buket – som vi selvfølgelig heller ikke helt kan undvære. 

Nogle af evighedsblomsterne er den fynske haves smukkeste sommerblomster. De er dyrket økologisk og tørret på naturlig vis i en stue i Årslev, syd for Odense. Nu er de klar til at blive bundet til sammen til fuldstændig bæredygtige evighedsbuketter – for at komme hjem til dig, og pryde i dit hjem.

En del er købt friske med henblik på tørring, og de hænger så smukt i loftet i butikken, hvilket skaber en skøn regnbuepalette over hovedet, når man træder indenfor.

Andre er hentet fra Holland, Italien og Afrika, hvor de er indfarvet eller præpareret for at få den farve eller holdbarhed, som en evighedsblomst skal have. De udenlandske evighedsblomster er ofte mere eksotiske end de danske, har mere størrelse, og kan skabe et ekstravagant udtrykt, hvorfor de er helt uundværlige – hvis du spørger os 🙂

Uanset hvilken type evighedsbuket du ønsker, så vil vi bestræbe os på at binde dig en skønhed, som du kan nyde længe, gemme væk af og til og igen tage frem og nyde på ny.

 

Buketterne bliver indpakket i silkepapir, kraftigt papir og pakket i papkasser med fyld omkring, for bedst mulig beskyttelse. Af og til bliver buketterne let formet af indpakningen – hold derfor buketten nedad og ryst forsigtigt, for at få ”luft” til blomsterne igen.

Skulle du mod al forventning, modtage en beskadiget buket, skal dette reklameres inden buketten tages i brug, og senest 72 timer efter modtagelsestidspunkt. Send billede af emballage, buket og forsendelsesmærkat via kontaktformular eller mail mail@lillefroekenflora.dk.